Verfraaien woning

Wat kunt u doen om uw woning er beter uit te laten zien? Deze vraag is voor ieder persoonlijk in te vullen, maar verfraaien kan ook een positieve werking hebben op de verkoop van uw woning.
Slecht (onderhouden)schilderwerk kan potentiële kopers afschrikken, evenals een gevel die groen is uitgeslagen.

Er zijn diverse mogelijkheden om uw woning te verfraaien. Dit kunnen kleine ingrepen zijn (zoals schilderwerk), of het aanbrengen van gevelbeplating of fraai houtwerk.
Bovendien is de kleur of stijl die bij de woning past ook heel belangrijk . Misschien wilt u dit oude huis juist een moderne look geven. Hier zijn diverse mogelijkheden voor.

(Schilder)Vakwerk, dankzij Vakmensen!

Uw huis is waarschijnlijk uw kostbaarste bezit, daar moeten we dus zuinig op zijn! U kiest dan dus automatisch voor een vakman met verstand van zaken. Wij weten als geen ander dat u het belangrijk vindt dat alles er weer picobello uit moet zien.
Een nieuwe kleur, een fris uiterlijk… U denkt: heerlijk zo’n frisse, nieuwe kleur in huis. Het lijkt wel of de muren en plafonds helder wit licht uitademen. Zowel binnen als buiten, met mooie, op elkaar afgestemde kleuren, zorgen wij dat u er weer klaar voor bent …. winter, lente, zomer of herfst…

Wilt u meer informatie over het verfraaien van uw woning?

Neem contact op voor de mogelijkheden, via het contactformulier of per email info@housevisie.nl om meer informatie op te vragen over de mogelijkheden van verfraaiing via Housevisie. Wij denken met u mee en adviseren zodat u nog meer van uw woning kunt genieten.

 

 

GRATIS

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN?

ONZE PROJEKTEN

CONTACT

 

REPARATIE

REGIONAAL

DOWNLOADS

AANGESLOTEN BIJ