Projectbeheer

Aanspreekpunt

Of u nu eigenaar, aannemer of belegger bent, u moet tijdens iedere fase van uw bouwproject voldoen aan een hele reeks vereisten. Met onze projectbeheer beschikt u over uitgebreide supervisie-, inspectie- en inbedrijfstellingsdiensten voor alle soorten projecten.

Als supervisor op het gebied van projectbeheer bieden we u uitgebreide ervaring in alle aspecten van de bouw. Daarom kunnen we u helpen bij het verlagen van technische risico’s, het voorkomen van bouwfouten, het controleren van budgetten en het effectief op schema houden van uw bouwproject. Daarnaast kunnen we u helpen te voldoen aan alle toepasbare vereisten, of die nu wettelijk verplicht, vrijwillig of door de klant opgelegd zijn.

Met ons unieke netwerk bieden we openbare instellingen, particuliere beleggers, huiseigenaren, verzekeraars en bouwbedrijven over het hele land betrouwbaar projectbeheer.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van projectbeheer?

Neem contact op voor de mogelijkheden, via het contactformulier of per email info@housevisie.nl om meer informatie op te vragen over de mogelijkheden van projectbeheer via Housevisie. Wij denken met u mee, zodat u nog meer van uw woning kunt genieten.

 

GRATIS

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN?

ONZE PROJEKTEN

CONTACT

 

REPARATIE

REGIONAAL

DOWNLOADS

AANGESLOTEN BIJ