Over ons

Wie is het gezicht achter Housevisie?

Eigenaar en initiatienemer van Housevisie; Henri Roorda is sinds 1988 actief in de bouwsector. Hij heeft al diverse projecten succesvol afgerond, zelfstandig maar ook in samenwerking met diverse bouwondernemingen.
Naast de opdrachten in de bouwsector, werkte hij met veel plezier en enthousiasme als beroeps brandweerman in de stad Groningen.

Het roer om

In december 2017 ging het roer volledig om; Henri Roorda heeft besloten om volledig te kiezen voor zijn bedrijf Housevisie en de Brandweer Groningen vaarwel te zeggen.
Zijn ervaring en expertise die hij de afgelopen jaren heeft opgebouwd, gaven hem het vertrouwen om deze keuze te maken.

Specialiteit en visie

Henri Roorda; mijn specialiteit en kennis ligt in de mogelijkheden die ik zie in woningen, alvorens ze zichtbaar gemaakt zijn.
Verouderde woningen, gedateerde woningen, woningen met achterstallig onderhoud verkoopbaar maken, daar ligt mij focus met Housevisie.

Regio Groningen

Zeker in de regio Groningen, waar ik actief ben, hebben we te maken met aardbevingen, leegstand en achterstallig onderhoud. Hierdoor stagneert de verkoop van de woningen. Deze woningen geven wij met Housevisie een nieuwe impuls.
Wij maken een specifiek verbeterplan voor deze betreffende woning. Iedere woning is uniek en heeft haar eigen potentieel. Housevisie maakt dit zichtbaar. We verfraaien, verstevigen en verduurzamen de woning. We benutten haar unieke potentieel. Dit maakt dat de woning aantrekkelijk in de markt gezet kan worden. Waarom regionaal gericht? Klik hier.

Waarom Housevisie?

  • Veel kennis van de regionale woningmarkt en haar problematiek
  • Jarenlange ervaring op het gebied van verbouwen en verfraaien van woningen
  • Behept met het ’timmermansoog’; wij hebben de creativiteit om met minimale middelen, het maximale uit uw woning te halen
  • Wij werken met plaatselijke ervaren zzp’ers. Dit betekent kwaliteit en kennis van zaken voor uw woning
  • Een no-nonsense mentaliteit. Duidelijke afspraken en korte communicatielijnen

Onze werkwijze

Ons eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We komen op locatie, inventariseren uw wensen en bekijken de mogelijkheden van uw woning en het beschikbare budget.
Na overeenstemming maken wij een specifiek plan van aanpak met tijdspad voor uw woning. De voortgang van uw traject monitoren wij nauwgezet. Hierbij heeft u een vast aanspreekpunt. Door deze korte lijnen en duidelijke communicatie bent u direct betrokken bij de voortgang.

Wilt u meer informatie?

Neem contact op voor de mogelijkheden, via het contactformulier of per email info@housevisie.nl om meer informatie op te vragen over de mogelijkheden van een project via Housevisie.

GRATIS

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN?

ONZE PROJEKTEN

CONTACT

 

REPARATIE

REGIONAAL

DOWNLOADS

AANGESLOTEN BIJ