House Visie nieuwe site

Eigenaar en initiatienemer van Housevisie; Henri Roorda lanceert zijn nieuwe site. In december 2017 ging het roer volledig om; Henri Roorda heeft besloten om volledig te kiezen voor zijn bedrijf Housevisie, en de Brandweer Groningen vaarwel te zeggen.
Zijn ervaring en expertise die hij de afgelopen jaren heeft opgebouwd, gaven hem het vertrouwen om deze keuze te maken.

Specialiteit en visie

Henri Roorda; mijn specialiteit en kennis ligt in de mogelijkheden die ik zie in woningen, alvorens ze zichtbaar gemaakt zijn.
Verouderde woningen, gedateerde woningen, woningen met achterstallig onderhoud verkoopbaar maken, daar ligt mij focus met Housevisie.

Zeker in de regio Groningen, waar ik actief ben, hebben we te maken met aardbevingen, leegstand en achterstallig onderhoud. Hierdoor stagneert de verkoop van de woningen. Deze woningen geven wij met Housevisie een nieuwe impuls.
Wij maken een specifiek verbeterplan voor deze betreffende woning. Iedere woning is uniek en heeft haar eigen potentieel. Housevisie maakt dit zichtbaar. We verfraaien, verstevigen en verduurzamen de woning. We benutten haar unieke potentieel. Dit maakt dat de woning aantrekkelijk in de markt gezet kan worden.GRATIS

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN?

ONZE PROJEKTEN

CONTACT

 

REPARATIE

REGIONAAL

DOWNLOADS

AANGESLOTEN BIJ